Menu
EST.
1992

TOISEN SUKUPOLVEN RAKENTAJA

Olemme paikallinen tiimi, jolla on pitkä kokemus rakentamisesta saaristossa. Vuosien saatossa olemme luoneet konseptin, joka mahdollistaa, että me voimme toimittaa tuotteen, josta voimme taata, että se toimii ja voi hyvin vaativissa saariston olosuhteissa.

Me suoritamme kaiken pienemmistä rakennusprojekteista suurempiin kokonaisuuksiin, missä voimme tarjota palvelujamme aina suunnittelusta lähtien siihen hetkeen, kun avaimet luovutetaan.
TIIMIMME
Korpo byggtjänst on kasvanut siitä, kun me aikanaan alussa tarjosimme pienempiä rakennuspalveluja ja huoltotöitä siihen, että tänä päivänä voimme tarjota kaiken palvelun rakennusalalla ulkosaaristossa. Yhteen hioutuneen tiimin avulla, jossa kaikki ovat kokeneita siinä, mitä rakentaminen saaristossa käsittää, olemme ylpeitä, että voimme yhdessä toteuttaa ja toimittaa kaikkea, mitä tänä päivänä teemme.

PROJEKTIT

Jo melkein 30 vuoden aikana olemme suorittaneet pitkälti yli 100 projektia joka puolella saaristoamme. Alla muutama referenssi niistä eri kategorioissa.
Vapaa-ajan asunnot
Lisärakennukset ja peruskorjaukset
Saunarakennukset ja vierasmajat
Laiturit ja rakennusprojektit
Vapaa-ajan asunto on itse päärakennus vapaa-ajan kiinteistöllä. Tarjoamme kattavan rakennuspalvelun alkaen suunnittelusta aina valmiiseen taloon ja käytämme koettuja metodeja ja materiaaleja, jotka toimivat saaristossa. Teemme mielellämme yhteistyötä eri arkkitehtien kanssa irtopuutavarasta valmistettavissa huviloissa ja myös perinteisissä hirsitalopaketeissa.
Katso lisää
Me suunnittelemme ja toteutamme mielellämme sekä isompia että pienempiä lisärakennus- ja remontointiprojekteja. Meillä on myös hyvä kokemus entisöinneistä.
Katso lisää
Saunarakennus on usein erittäin tärkeä osa vapaa-ajan paikoissa. Samaan aikaan, kun useilla kiinteistöillä on aika rajoitettu rakennusoikeus tällaiselle. Autamme erittäin mielellämme suunnittelemaan ja rakentamaan tämän niin, että se tosiaan sopii kokonaisuuteen ja siitä tulee todella sellainen kuin olette toivoneet.
Katso lisää
Laituri on yhtä tärkeä kuin tie kiinteistölle. Sen tulee olla vakaa ja kestävä vaikeissakin olosuhteissa. Meillä on pitkä kokemus erilaisista toteutuksista ja me autamme teitä mielellämme. Otamme mielellämme hoidettavaksemme erityyppisiä rakennusprojekteja pienistä aina isompiinkin niin kauan kuin uskomme voivamme tarjota jotakin, mitä te tulisitte arvostamaan ja olemaan tyytyväisiä.
Katso lisää
KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET JA TARVIKKEET
Voidaksemme toteuttaa rakennusprojekteja kaikkialla saaristossa, on tärkeää, että käytössä on oikeat tarvikkeet kohteelle. Yhtä tärkeää on paikallistuntemus ja hyvä yhteistyö muiden paikallisten urakoitsijoiden kanssa.

VENEET

Vene on aina kompromissi. Siksi meillä on laaja tarjonta niin, että voimme liikkua saaristossa niin kustannustehokkaasti ja luontoystävällisesti kuin tilanne vaatii.

PAIKALLINEN TYÖTIIMI

Meillä on yhteen nivoutunut työtiimi, jonka jäsenet ovat kotoisin eri puolilta saaristoa.

TYÖKALUT JA KONEET

Jotta voisimme tehokkaasti toteuttaa erilaisia työtehtäviä, päivitämme jatkuvasti varusteitamme.

PAIKALLINEN VERKOSTO

Rakennusprojektiin tarvitaan useasti monia eri urakoitsijoita. Meillä on hyvä yhteistyö paikallisten sähkö-, LVI-, kuljetus ja maarakennusurakoitsijoiden kanssa.

TOIMINTAYMPÄRISTÖ

Sijaitsemme Korppoossa Turunmaan saaristossa ja toiminta-alueemme on Korppoo ympäristöineen. Meillä on kotisatamia sekä etelä- että pohjoispuolella Korppoota, mikä lyhentää matka-aikoja huomattavasti riippuen siitä, missä projekti sijaitsee.

YHTEYSTIEDOT

Quote request
Korpo Byggtjänst SVG logo
AB Korpo Byggtjäst OY / Västerkalaxvägen 74, 21710 Korpo / Sam Karlsson 040-5160331 / Artur Johansson 040-4135866 / Y-tunnus 0895951-5
©2023 Korpobyggtjänst
|
Webpage by Ubuntu Productions Korpo